right konf podsumowanie

28 września w Warszawie zostały wręczone tytuły „Lider z powołania”. Miło nam poinformować, że obok osobistości takich, jak Krzysztof Penderecki, Jerzy Owsiak czy prof. Marian Zembala, jednym z laureatów nagrody została dr Iwona Sosnowska-Wieczorek, Prezes Fundacji In Corpore i Dyrektor Centrum Diagnostyki i Terapii In Corpore.

Pomysłodawcą i organizatorem programu "Lider z powołania" jest WHY Media Group. Beata Sekuła, redaktor naczelna magazynu "WHY Story", tak opisuje cel programu i wyróżnionych liderów: Przez wiele lat miałam okazję spotykać się i rozmawiać z niezwykle interesującymi samorządowcami, prezesami firm, trenerami sportowymi, naukowcami, ludźmi kultury i społecznikami. Można było dostrzec, że znaczna część tych osób posiada podobne cechy, cechy charakteryzujące prawdziwych liderów: wiedzę, pozytywną energię, wyjątkową umiejętność zarządzania połączoną z wielką pasją i ogromnym zaangażowaniem, ale też partnerskie podejście do swoich podwładnych. Celem programu jest promowanie takich postaw. Nagrodzone osoby mogą stać się wzorem dla ludzi młodych. [źródło: katowice.wyborcza.pl]

Wręczenie nagród odbyło się w Szkole Głównej Handlowej w Warszawie podczas konferencji „Lider z powołania. Od pasji do prawdziwego sukcesu”. Niestety dr Iwona Sosnowska-Wieczorek nie mogła być obecna na rozdaniu nagród, ponieważ w tym czasie trwały ostatnie, intensywne przygotowania do dwóch konferencji organizowanych przez Fundację In Corpore, Usłysz w hałasie. Zadbaj o słuch.
W imieniu Prezes dr Iwony Sosnowskiej-Wieczorek serdecznie dziękujemy za to wyróżnienie. Bardzo żałujemy, że nie mogliśmy być na rozdaniu nagród. Na otarcie łez zostaje nam czytanie relacji z warszawskiej konferencji i oglądanie zdjęć obecnych na niej znakomitych gości.
Relacja z konferencji „Lider z powołania”